fredag 9. april 2010

Hverdag og vår i lufta!

Vel overstått påske og hverdagen kom brått igjen... vel vel borte bra, men hjemme er også digg! Vi hadde en kjempe fin påskeferie, holdt på dietten så godt det lot seg gjøre. Spiste mye godt og var ute på helaften på hotell med spa avd., koldtbord og til Lucas store glede hadde de "sjokolade fontene". Måtte gå galt så lille venn ble veldig dårlig og slått ut en hel dag. Det er gøy når det står på men baksiden av medaljen er ikke alltid like gøy. Vil ikke stoppe Lucas heller da..... Vi voksne gikk det bra med. Ellers ble det fordøyd noe påske egg godteri, en pose potetsticks, selvlaget popkorn og litt økologisk øl pluss noe rødvin. Synes det gikk nokså bra og at vi var flinke:-) Hadde også noen aktive dager tross i at været ikke var det beste. Gutta var 4 dager i slalombakken, vi gikk masse tur, fikk til og med noen kjempe fine kveldsturer med spark. Så alt i alt var det en fin ferie. All snøen var nesten borte da vi kom hjem, tulipaner, påskeliljer og krokus beggynner å titte opp i bed og på plenen, HÆLI! Det er vår i lufta. Smoothie er fortsatt det beste til frokost, lunsj blir noe middagsrester og brød. I går til middag laget jeg en kjempe GOD pizza variant med TUNFISK. Her er oppskriften om du vil prøve.

PIZZA MED TUNFISK OG TOMAT
Lag deig eller bunn som du ønsker, jeg brukte litt grovt og fint spelt mel pluss noe ris/soya mel. Det får være opp til deg, gjør seg godt som posjons pizza. Kjevle en rund leiv.Smør kanten på bunnen med olje, smør resten med tomatpure(knuste tomater på boks fungerer også). Finhakk et par fedd hvitløk , og del en 5-10 cherrytomater i to samt 10-20 sorte oliven og legg på. drypp til slutt litt GOD olje over.

La pizzaen stå i ovnen i ca.15min. ved 225 grader. Ta den så ut og legg tunfisk utover.(boks i vann brukte jeg,fritt valg) Krydre med kapers, fersk kvernet pepper og frisk basilikum. Mmmmmmm...... nytes med engang!

GOOOOOOOD HELG!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar